Takaisin
keskiviikko, 10 helmikuu 2016 21:01

Hyvää Alkanutta Vuotta 2017!

Hyvää Alkanutta Vuotta 2017!

 

Kuntoutujakoirien Recovery-ryhmät yhteistyössä Houndyn Anitan kanssa jatkuvat taas ma 16.1.2017, Tervetuloa mukaan! Kertaluontoisia 45 min ohjausaikoja ”Fit Training – Tips & Tools” järjestämme aina tarvittaessa koirakoille, jotka haluavat täsmäohjeita kuntoutukseen tai treenaamiseen, mutta eivät pääse mukaan säännöllisiin ryhmiin matkan tai muun syyn takia. Lisätietoja näistä:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  

 

Omistajat voivat tehdä paljon itsekin lemmikkiensä hyvinvoinnin edistämiseksi, kannustavia paperisia pikkuoppaita kissojen ja koirien kotihierontoihin ja venyttelyihin on tilattavissa  verkkokaupasta http://www.susannavartiainen.fi/kauppa.   

 

Fysioterapian, uinnin ja jumppaohjauksen voi yhdistää hyvinvointipaketeilla, joiden esittely ja myynti verkkokaupassa  http://www.susannavartiainen.fi/kauppa.   

 

Uutuutena  tälle vuodelle on agilitykoirien oma fyshetki,  tiivis 30 minuuttinen hoitoaika yhden tiedossa olevan ongelman käsittelemiseksi.  Tavallisten fysioterapia-aikojen (55 min) lisäksi tarjolla on myös fysioterapeuttinen tutkiminen eli tarkistusaika (20 min). 

 

Osteopaatti Tiina Kataja jatkaa vierailuja ja käy hoitamassa koiria Susannan Koiravastaanotolla Kunnonpaikassa. Seuraavat päivät ja yhteystiedot löytyvät oman otsikkonsa alta.

 

Youtubesta löytyvät Susannan kotikonstivideot nimillä "Hevosen rentouttaminen kotikonstein", "Kissojen hemmotteluhieronta" ja "Kissamaista fysioterapiaa".

 

Kissakas.fi on tehnyt kaksi artikkelia Susannasta: Kissojen fysioterapiasta ja kissojen kotihieronnasta. Ne ja niihin liittyvät videot löytyvät näistä linkeistä: http://www.kissakas.fi/artikkelit/254-fysioterapeutti-suosittelee-liike-on-laeaekettae-myoes-kissalla

http://www.kissakas.fi/10-kysymystae/160-10-kysymystae-ja-vastausta-kissan-hieronnasta

 

Ajanvaraukset tekstiviestillä 0400-267038, näin rauhoitamme asiakastilanteet puhelinliikenteeltä. Pidemmät asiat kulkevat sähköpostissa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Muistetaan suosia alueemme palveluja ja toimijoita, näin ne saadaan säilymään!

Akupunktioeläinlääkäri Maria Piipponen, Siilinjärvi

Maalaiseläinlääkäri Paula Anttila, Maaninka (akupunktio)

Houndy koirapalvelut & K9 Center (DOBO)

Koirakylpylä Aaltotassu

Marika Pääkkönen, Maaninka (Green Care-toiminta)

Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi

Metsäkartano, Rautavaara

 

Ystävällisin Fysioterapiaterveisin Susanna

 

 

 

Viimeksi muutettu keskiviikko, 04 tammikuu 2017 18:34